Passie voor ambacht
juwelier & goudsmid
Header---Juwelier---Goudsmid---Nederlof---De-Lier---Ambacht-1.0

Onze merken Horloges

Bruno Sohnle

Traditie en passie voor mooie uurwerken

Sensuele elegantie, klassiek design en een passie voor levendige alledaagse momenten – dat is een kant van ons merk Bruno Söhnle Watch Workshop Glashütte. Het vormt het creatieve kader voor de andere kant: een authentieke functionele esthetiek uit Glashütte in Saksen die vasthoudt aan de traditie. Beide kanten van Bruno Söhnle komen samen om het zelfbeeld van ons merk Bruno Söhnle te vormen. Op deze manier belooft elk uurwerk uit onze Bruno Söhnle Watch Workshop stilistisch vertrouwen: de superieure verenigende elementen van individu, persoonlijkheid en de fascinerende diversiteit van tijd.

Edox

Het merk Edox, oud Grieks woord
voor “uur”, is ontstaan in 1884. Edox heeft in de loop der jaren hun
vakmanschap wel bewezen met het ontwikkelen van gepatenteerde systemen zoals het
platste uurwerk met kalender ter wereld. Een prestatie die tot nu toe niet is verbeterd

Citizen

Sinds de oprichting in 1918 heeft CITIZEN zich ten doel gesteld voortdurend onderzoek en ontwikkeling te doen om horloges te produceren die alle mensen de exacte tijd en hun levensstijl laten zien. CITIZEN is nog steeds een pionier in de ontwikkeling van nieuwe bewegingen en technologieën die het draagcomfort van horloges verhogen.

Mondaine

The Official Swiss Railways Watch. Swiss Made en gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. Een design klassieker met een unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. Herkenbaar uit duizenden.

Boccia Titanium

Boccia Titanium is hét Titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en opgericht is in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de Boccia Titanium collectie zijn gemaakt van 99,7 % puur titanium; het materiaal met bijzondere eigenschappen.

Olympic

In 1956 werd aan de Jekerstraat in Amsterdam het horlogemerk Olympic opgericht. Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges: Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven.

Bruno-Sohnle----Juwelier-Nederlof-De-Lier-large
Edox----Juwelier-Nederlof-De-Lier
Boccia-Horloges---Nederlof-juweliers